Bruiloft Mirko & Esther

                                De Video

 

Totaal 12 uur digitale video, goed voor 144 Gigabyte aan data, heb ik in de afgelopen maanden verwerkt om tot onze uiteindelijke bruiloftsvideo te komen. Twee videocamera's in het gemeentehuis -en in de kerk zelfs vier stuks- hebben zoveel ruw materiaal opgeleverd. . Nu, vijf maanden na onze bruiloft, is het resultaat eindelijk klaar:
-Een totaal verslag van 5,5 uur video, verdeeld over 3 DVD's
-Een videomontage van bijna twee uur
-Een kort overzicht van slechts 15 minuten.
U bent van harte welkom om de video bij ons, in Digitale-Video kwaliteit en op groot scherm, eens te komen bekijken.
Ook kunt u dan ons trouwfotoboek inzien. Op deze website kunt u echter de video van 15 minuten al zien. Om de download tijd niet te lang te maken is de beeldkwaliteit van deze versie wel behoorlijk teruggebracht.
Toch is het zeker nog de moeite waard om even te bekijken. Houdt echter wel rekening met een buffertijd van minimaal enkele minuten voordat het afspelen zal beginnen. E.e.a. is afhankelijk van de snelheid van uw verbinding. Er is gemeld dat de buffertijd via een inbelverbinding wel erg lang kan oplopen.
Als u, na het bekijken, de video wilt opslaan op uw harde schijf, zodat u hem later nog eens kunt zien zonder weer op het downloaden te moeten wachten, kunt u in de media player op file (bestand) klikken en vervolgens save as (opslaan als) selecteren.

     Klik hier voor de video

                                                                   9 oktober: al meer dan 120 bezoekers!

                                                                 10 oktober: Corrie Verveer bedankt voor de leuke reactie!         

        Terug                                                11 oktober: Dennis Kuik, leuke reactie in het gastenboek!